Kršteno i devet osoba: Održan kongres Jehovinih svjedoka u Areni Varaždin

U subotu, 9. travnja 2016. u Areni Varaždin održao se cjelodnevni kongres Jehovinih svjedoka pod motom ‘Ugledajte se na njihovu vjeru‘ koji se temeljio na biblijskoj poslanici apostola Pavla Hebrejima 13:7.

Programu je prisustvovalo oko 1.600 osoba iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske. Organizirano je i krštenje prilikom kojeg se krstilo 9 osoba. Program je istaknuo primjere nekih biblijskih ličnosti koji se ističu velikom vjerom. Među njih se ubrajaju Božji sin Isus, njegovi apostoli, poput apostola Pavla i mnogi proroci. Program je istaknuo pozitivne ishode njihovog načina života.

Dio programa osvrće se na današnje mlade te ih potiče da razvijaju hvalevrijedne osobine poput vjernosti te da mudro biraju svoje društvo. U jednom dijelu programa govori se o vrlo dragocjenoj ulozi žena, o biblijskim primjerima vjernih žena, te o ženama u suvremeno doba koje imaju vrlo važnu ulogu u obitelji i društvu.

Program nas potiče da se svi ugledamo u takve pozitivne primjere te da se radujemo nagradi koju Bog Jehova priprema za one koji ga dobro upoznaju i razviju vjeru u njega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije