Doručak za žene organizira izlet na Kalnik 16. travnja

>> Doručak za žene organizira izlet na Kalnik 16. travnja

Kao što smo najavili na Doručku za žene 2. travnja 2016. u hotelu Park, podsjećamo vas na izlet koji organiziramo za sve zainteresirane za druženje u prirodi.

Polazak iz Murskog Središća je u 9 sati ujutro. Stajanje u Mačkovcu – autobusna stanica, u Čakovcu – ispred Pastoralnog centra (tamo možete parkirati svoje automobile), u Nedelišću – autobusna stanica u centru, u Pušćinama – 2. autobusna stanica, u Varaždinu – autobusna stanica kod željezničkog kolodvora. Točno vrijeme dolaska na pojedina stajalištima dogovorit ćemo sa vozačem i o terminima vas obavijestiti. Obavezno javite na kojoj ćete stanici čekati a to možete već kod prijave.

Plaćanje će biti obavljeno u autobusu stoga vas molimo da budete odgovorni s prijavama i da se doista pojavite na zakazani dan na autobusu, jer ćete, ukoliko ne dođete, svejedno biti dužni platiti 30,00 kn po osobi.

Možete sa sobom povesti članove obitelji ili prijatelje, no broj je ograničen, stoga se što prije prijavite na broj: 091 2895 205 ili dzz.cakovec@gmail.com.

Planirani polazak doma je oko 4 ili 5 popodne, tj. prema zajedničkom dogovoru na licu mjesta na Kalniku.

Za vas imamo nekoliko praktičnih savjeta kao bi vam na izletu bilo što ugodnije i opuštenije:

1. prikladno se odjenuti – slojevito
2. prikladno se obuti – po mogućnosti čvrste patike ili planinarske cipele
3. uzeti grickalice, sendviče i piće (na Kalniku se može dotočiti izvorska voda)
4. u restoranu se može kupiti kava, čaj, piće, sladoled ili neko jelo po narudžbi (mi nećemo ništa najavljivati niti rezervirati)
5. po mogućnosti ponijeti štapove za nordijsko hodanje
6. po potrebi ponijeti prostirku za sjesti u prirodi

Na izlet se ne ide jedino u slučaju jake kiše što ćemo također javiti mailom ili telefonom (ovisno o načinu vaše prijave)

Organizatorice Doručaka za žene se još jednom zahvaljuju na prekrasnom zajedništvu sa vama na doručku, a niže su slike da vidite kako su žene uživale.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije