Priločanke više ne moraju putovati po ljepotu

Već dulje vrijeme stanovnice Preloga i sredina koje gravitiraju tom donjomeđimurskom središtu sa zadovoljstvom govore kako ‘po ljepotu’ ne moraju u Čakovec, Varaždin ili Koprivnicu.

Već je pola godine, na adresi Trg Svetog Florijana 20, otvoren Studio Laque Nalis & Lashes u vlasništvu Suzane Gavez. Riječ je o mladoj stručnjakinji koja stalnim stručnim usavršavanjem dobiva svoju prepoznatljivost.

– Shvatila sam kako bez stručnog usavršavanja i permanentnog praćenja modnih trendova, koji se odnose na cjelokupnu njegu žena kojima je stalo da lijepo izgledaju, ne mogu naprijed – kaže vlasnica studija. U tome je posebno zahvalna svojoj mentorici i edukatorici Ilijani Petrović za koju kaže kako joj je stalno “za petama”, da je naprosto primorava na uporabu materijala i tehnika koji idu u red najtraženijih u modnom svijetu.

– Da je tome tako mogu se uvjeriti i one dame koje još nisu bile kod mene i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12-20, a utorkom i četvrtkom od 8-15 sati – dodaje vlasnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije