Nesvakidašnja fotografska izložba u čakovečkom Prostoru

>> U subotu nesvakidašnja fotografska izložba u čakovečkom Prostoru

U subotu, 26. ožujka 2016. u 16 sati Prostor Čakovec otvara vrata za predstavljanje nesvakidašnje fotografske izložbe.

Sastavljena od fotografija portreta napravljenih od strane polaznika radionice ‘Osnove fotografske rasvjete’, koja se održala protekla dva vikenda uz potporu Prostor Cezam Čakovec te Udruge mladih ‘3FF’, predstaviti će zanimljiv uvid u uobičajen, ali i ne toliko uobičajen pristup rasvjeti u fotografiji.

Radionica je bila otvorenog tipa i u potpunosti besplatna za sudionike, no zbog čim individualnijeg pristupa u radu je broj prijava bio ograničen na deset polaznika iako je interes za sudjelovanje bio višestruko veći.

Sudionici su na radionici, uz samo istraživanje osnova rasvjete u fotografiji – kao što su bljeskalice, uređaji za oblikovanje svjetla i studijska rasvjeta te klasične načine upotrebe rasvjete ljudi i predmeta, imali otvorene ruke da provedu svoje ideje i pokažu kreativnost u upotrebi svjetla u uvjetima i s opremom koja im nije svakodnevno pri ruci, uz pomoć voditelja radionice – Ivana Šardija i Darka Mareša.

Najuži izbor fotografija nastalih na radionici ćete imati prilike pogledati samo ovu subotu budući da se ne radi o izložbenom prostoru (Prostor, Ivana Novaka 38 Čakovec – ulaz s lijeve strane zgrade bivše tvornice Hrast).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije