FOTO Puhački orkestar iz Male Subotice održao redovnu skupštinu

>> FOTO Puhački orkestar iz Male Subotice održao redovnu skupštinu

U subotu je u prostorijama Puhačkog orkestra održana 18. redovna godišnja skupština Puhačkog orkestra općine Mala Subotica. Skupštini se odazvao veliki broj članova i udruga koje djeluju na području općine.

U radno predsjedništvo izabrani su: Ivan Novak koji je vodio skupštinu, Stiven Sirotić, Jonatan Horvat i Jelena Kranjčec kao zapisničarka. Izabrani su i dva ovjerovitelja zapisnika: Filip Horvat i Jura Juras.

Skupštini su se odazvali Udruga Sport i rekreacija za sve, Udruga umirovljenika podružnica Mala Subotica, Udruga “Sveti Rok” – Benkovec, Udruga žena Štefanec i DVD Mala Subotica.

Slijedila su izvješća o radu same udruge koja su jednoglasno prihvaćena od strane članova orkestra.

U protekloj godini kupljen je veliki bas-bubanj i set udaraljki. S time orkestar nadopunjuje instrumente koji su potrebni za sam rad orkestra.

Plan rada i financijski plan za 2016. godinu uključuje nastupe i aktivnosti.

Od nastupa se planiraju jutarnje budnice i svadbe, sudjelovanje na svim manifestacijama u općini Mala Subotica, sudjelovanje na 23. smotri puhačkih orkestara i limene glazbe Međimurske županije u Murskom Središću, proslava Dana općine, nastup u Selcu, putovanje u inozemstvo, božićno-novogodišnji koncert u 12. mjesecu.

Što se aktivnosti tiče, planira se organizirati jednodnevno druženje roditelja i članova, popraviti i servisirati oštećene instrumente, nabaviti nove note, druženje i suradnja s ostalim udrugama iz Općine, upis novih članova u suradnji s osnovnom školom Mala Subotica, organizacija tradicionalne “Limene večeri” u restoranu Fortuna negdje u 12. mjesecu.

Za riječ su se javili i predstavnici udruga, poželjevši uspješan rad orkestra, odlične nastupe i mnogo dobre glazbe.

Juras Marija ispred udruge umirovljenika rekla je “Vi sam lepo svirajte a mi vas bomo posljušali…”

Druženje je nastavljeno malim domjenkom i srdačnim razgovorom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije