FOTO: Žene iz Kotoribe izabrale novo čelništvo i proslavile svoj dan

>> FOTO: Žene iz Kotoribe izabrale novo čelništvo i proslavile svoj dan

U svečarskoj atmosferi s puno glamura, u gostionici Mlin u subotu 5. ožujka su članice Društva žena Kotoribe održale godišnju izbornu skupštinu, a potom su uz svirku glazbenog sastava Pisofkejk plesale, pjevale igrale se tombole do duboko u noć.

Kako je u uvodu istaknula voditeljica skupštine Edita Farkaš Nikić ovo okupljanje je tradicija kojom Kotoripčanke daju obol proslavi njihovoga dana. Prije izbora novih čelnica društva, dosadašnja predsjednica Evica Grgec je govorila o rezultatima prošlogodišnjeg rada i aktivnosti naglasivši kako je lani zacrtani program gotovo u cijelosti realiziran.

Nakon pobrojanog, sve bi mogli sazdati u izreku: “Bilo kuda, žene svuda”. Bile su one pratilje svih općinskih manifestacija, uključivale su se u humanitarne akcije Dan narcisa i Trčimo za Marka, bile su na kazališnoj predstavi u Zagrebu, družile se svakog ponedjeljka u izradi rukotovorina, rekreirale se u školskoj sportskoj dvorani, darovale su mjesni Dječji vrtić poklonima u vrijednosti od 3.000 kuna…

Izvješće predsjednice je prihvaćeno pljeskom. Uslijedio je izborni dio u kojem je za novu predsjednicu na mandat od 4 godine izabrana Smiljana Ujlaki, njezina će zamjenica biti Valerija Štefić naslijedivši Sanju Radmanić. Umjesto dosadašnje tajnice Ljubice Maltar tu će dužnost obnašati Snježana Markan, dok će nova blagajnica biti Vesna Pintarić, umjesto Morane Cenko. Izabrani su deveteročlani Izvršni i tročlani Nadzorni odbor.

Zahvalivši se na povjerenju, nova predsjednica je članice pozvala na suradnju i izrazila želju da u realizaciju novih zadatka krenu jednako dobro ili možda čak i bolje od svojih prethodnica. Pročitala je program rada sazdan u 10 točaka koji sadrži neke novine, a koje će na vidjelo tijekom godine.

Zvonimir Dravec – Koko je pjesmom Ružo crvena pozvao žene na plesni podij, a što je donekle ublažilo emotivni rastanak od onih koje su društvo držale na prepoznatljivoj razini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije