Načelnik Grivec ne zaboravlja rođendane, a danas je njegov – Jožek, sretno!

>> Načelnik Grivec ne zaboravlja rođendane, a danas je njegov – Jožek, sretno!

Danas, 18. veljače, općinski načelnik Donjeg Vidovca Josip Grivec, bez nabrajanja ostalih funkcija i dužnosti, slavi svoj 59-ti rođendan. U njegovom Donjem Vidovcu ga omiljeno zovu “naš Jožek”.

Zacijelo će gospodin Jožek imati sijaset čestitara upravo zbog toga što je prvi čovjek sela, ali i zbog toga što gotovo ne prođe nijedan rođendan njemu najbližih i najdražih, a da ih on ne iznenadi svojevrsnom čestitkom, a što je samo njemu svojstveno. Tako je bilo nedavno kada je njegov najstariji prijatelj Matej Horvat, umirovljeni ispirač zlatar, proslavio svoj 93-rođendan.

Desnicu mu je uz najljepše želje stisnuo darovavši mu prigodnu bocu vina, bilo je tako i kada je njegov zamjenik Blaž Jakupak proslavljao svoj 70-ti rođendan. 91. rođendan čestitao je i legendi međimurske popevke Teti Lizi. Poznajući ga, činit će to i dalje.

Čestitkama se pridružuje i naš portal jer je Josip Grivec naš vrli foto – suradnik. Što mu poželjeti? Prije svega zdravlje, a potom nastavak kontinuiteta, da i dalje ostane “neuhvatljiv” ali dostupan u prigodama kada nam je najpotrebniji. Jožek, sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije