Nove radionice i otvorenje izložbe Lidije Jelene Jurčec u Hobby hižici

Kreativne radionice u Hobby hižici su događanja na kojima učite različite kreativne tehnike i to za one početnike ili one iskusnije kreativce, od radionica izrade raznih dekoracija, ukrasa, dekoriranja i uporabnih predmeta, tehnike decoupage, mix media tehnike, sve popularnije Scrapbooking tehnike, do tehnika izrade nakita, radionica crtanja, slikanja i dr.

Osim radnog djela radionica u Hobby hižici u Varaždinu na adresi Bakačeva ulica broj 1, radionice su ispunjene samo pozitivnim mislima i idejama, smijehom i odličnim raspoloženjem od početka do samog kraja.

18. veljače 2016. godine – četvrtak od 17:00 do 18:30 sati – Radionica MIX MEDIA NA PLATNU

Kombiniramo decoupage tehniku u kombinaciji s pastama, scrap tehnikama na slikarskom platnu, čime postižemo odlične efekte i neodoljive umjetničke “priče” primjenjive na različitim podlogama.

Voditelj kreativne radionice: Sanja Tot, cijena radionice: 60,00 kuna

19. veljače 2016. godine – petak od 17:00 do 18:30 sati – Radionica THE ALBUM

Scrap radionica koju željno iščekujete, radionica idelana za sve ljubitelje šarenih papira, naljepnica, pečata…i ostalih divotica. Ne moram, ili moram li dodatno naglasiti da je to jedna od onih radionica na kojima je teško stati, radionica za uživanje i guštanje.

Voditelj kreativne radionice: Sanja Tot, cijena radionice: 60,00 kuna


Ove subote 20. veljače u Hobby hižici otvorenje izložbe autorice Lidije Jelene Jurčec. Uz izložbu će se istog dana održat i likovna radionica.

Likovna radionica s Artoidom od 10:30 do 11:30 sati. Voditelj radionice: Lidija Jelena Jurčec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije