Javio se milijunaš: ‘Ne želim da itko sazna da sam dobitnik!’

Javio se dobitnik sedmice vrijedne gotovo 6 milijuna kuna.

– Javio nam se dobitnik sedmice! Svoju dobitnu kombinaciju, koju igra “oduvijek”, uplatio je na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Nedelišću. – javljaju iz Hrvatske lutrije.

>>> U Nedelišću pogođena ‘sedmica’ vrijedna 5.930.677,44 kuna

Doista sretno prodajno mjesto; naime tu je uplaćen i Bingo plus 7 prije nekoliko godina, točnije 2009. i osvojen je iznos od 2,5 milijuna kuna, a da ne nabrajamo ostale dobitke spomenut ćemo samo da je nedavno, 27. siječnja ove godine osvojena i šestica na Lotu 7/39 od 24,5 tisuća kuna.

– No da se vratimo našem dobitniku; igra isključivo Loto 7/39 i to, kao što smo rekli, uvijek iste brojeve zapisane na pomoćnom listiću od kada se na taj način može uplaćivati. Pokušavali su ga nagovarati da malo ‘šara’ s igrama, ali on je ostao vjeran sedmici i isplatilo mu se, jer je jedna od njegovih deset kombinacija upalila i to za 5.930.677,44 kn.

Do sada nije imao neke veće dobitke, četvorke i petice, ali evo, dočekao je i Jackpot. Presretan je, još uvijek je zbunjen i ne zna opisati točno kako se osjeća. Sreću će podijeliti s obitelji, svojom suprugom i dvoje djece – priopćili su iz Hrvatske lutrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije