Okom kamere: Jelena uzela mirkofon u ruke i zamijenila Alena

Pala je zavjesa na još jedan bal maskiranih mališana kojeg je u subotu uzorno organiziralo mjesno Društvo Naša djeca Kotoribe. To je godišnja manifestacija koja na jednom mjestu okupi najviše djece.

>>> FOTO: Mimohod kotoripskih maskiranih mališana

Djeca se vole maskirati, poistovjećivati se s mogućim i nemogućim, prije svega njima dragim likovima. Realizatori njihovih maštarija su roditelji, kreatori likova. Tada ta djeca predstavljaju sebe u drugom svjetlu, a da bi ih se animiralo treba ruka-mikrofon vještog voditelja.

Do prije tri godine taj je posao više od 15 godina izuzetno uspješno vodio Alen Fuš, novinar i zaštitni voditeljski znak svih kulturnih događanja u Kotoribi.

– Nije da ne bi DND-a pomogao, no prezauzet sam poslovno – poručio je društvu, a oni su krenuli u potragu za drugom osobom i čini nam se da je potraga pala na plodno tlo. “Alenov mikrofon” preuzela je jedna od čelnica društva, mlada mama Jelena Ujlaki. Ne znamo je li na prethodnim priredbama upijala iskustvo svojeg prethodnika, ali na posljednjem balu maski taj je posao obavila besprijekorno i sada se slobodno može reći kako je Alen dobio nasljednicu (na slici).

U što je ona bila maskirana prosudite sami. Dodajmo k tome, kako joj je desna ruka pritom bila, ali bez mikrofona, Marina Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije