FOTO: Vatrogasci Donjeg Mihaljevca sumirali godišnji rad

>> FOTO: Vatrogasci Donjeg Mihaljevca sumirali godišnji rad

U subotu 6.veljače održana je godišnja skupštine DVD-a Donji Mihaljevec. Uz brojne DVD-ove iz naše i okolnih županija, skupu su bili prisutni župnik Pavao Markač, predstavnik VZMŽ i predsjednik VZO Sveta Marija, Donja Dubrava, Donji Vidovec, Kotoriba i Donji Mihaljevec Andreas Lisjak, zamjenik načelnice Općine Sveta Marija Ivica Kočiš, predsjednica VMO Donji Mihaljevec Anamarija Bartolić, predstavnik VZO-a Sveta Marija, Donja Dubrava, Donji Vidovec, Kotoriba i Donji Mihaljevec za veterane Dragutin Friščić i brojni mještani Donjeg Mihaljevca.

Na skupštini su pročitana izvješća Upravnog odbora i plan rada za 2016. godinu. To je učinio predsjednik DVD-a Zdravko Kranjec, izvješće NO podnio je Ivan Horvat, a financijsko izvješće i financijski plan za 2016. godinu blagajnik Dejan Kočiš. Izvješće mentora djece i mladeži podnio Božidar Vlah.

Najaktivniji članovi u kategoriji djece i mladeži: Florian Vlah, Fran Ivaci, Dominik Babić, Gabrijel Bartolić, Lea Pongrac, Particija Ivaci i Ana Gorupić primili su nagrade, dok je plaketu za najaktivnijeg člana u DVD-u dobio Mateo Martinec. Spomenicu za 10 godina aktivnoga rada primio je Krešo Dudek, dok je predsjednik Zdravko Kranjec primio spomenicu za 20 godina aktivnoga rada.

Posebno iznenađenje pripremili su im prijatelji vatrogasci iz DVD Kozarac iz Osječko-baranjske županije. Njihov predsjednik Perica Jurak, po zanimanju mesar, je predsjedniku Kranjecu, koji je visine cca 190 cm, donio kobasicu u jednom komadu pošto mu je ranije obećao da će napraviti nešto iz svoje djelatnosti, a što je više i od njega.

Poslije skupštine je održana vatrogasna zabava uz njihove nezaobilazne goste maškare iz naselja Donji Mihaljevec, Oporovec, Sveta Marija i Čukovec. Uz “živu glazbu” zabava je potrajala do jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije