DOBILI ZAHVALNICU ZA ODLIČNE REZULTATE

FOTO Mladi vatrogasci iz Donjeg Mihaljevca ponos su Općine Sveta Marija

Zahvalnica Općine Sveta Marija dodijeljena je Vatrogasnom pomlatku i mladeži DVD-a Donji Mihaljevec za osvojenih 12 prvih mjesta, 5 drugih mjesta i 2 treća mjesta na natjecanjima za vatrogasnu mladež i pomladak na području Međimurske i Varaždinske županije tijekom 2018. godine.

Tako je pisalo o obrazloženju za dodjelu općinske Zahvalnice koju im je Općina Sveta Marija dodijelila Općine Sveta Marija za lanjske rezultate. Povod za ovaj napis su jučer (subota) dva prva mjesta koja su osvojili njihove djevojčice i dječaci na IX. kup natjecanju VZG Čakovca.

>> FOTO Najbolji mladi hrvatski vatrogasci u Čakovcu, briljirale ekipe iz Gardinovca i Krištanovca

U natjecanju pomlatka žena njihove natjecateljke su konkurenciji 8 natjecateljskih ekipa bile prve s osvojena 483,86 boda. Fascinira brzina izvedene vježbe koju su izvele za 13,14 sekundi. Druge su bile natjecateljke DVD Savska Ves koje su, ilustracije radi, vježbu izvele za 14,34 sekunde.

Isto tako raduje i brzina izvođenja vježbe od strane njihovih muških kolega koji su je izveli za 12,73 sekunde, a drugi, članovi DVD-a Krištanovec, vježbu su izveli za 13,98 sekundi. I oni su se jučer okitili najvišim odličjem.

Njihovi voditelji Božidar VlahDejan Kočiš su nam rekli kako će ova godina, po broju osvojenih pehara, biti još bolja i da još ne znaju koliko su im puleni do sada osvojili odličja jer ih valja sumirati, a pred njima su još neka natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije