FOTO: Mimohod kotoripskih maskiranih mališana

>> FOTO: Mimohod kotoripskih maskiranih mališana

Prekrasno subotnje popodne 6. veljače. U mjesnom središtu ispred Narodne knjižnice i čitaonice okupilo se mnoštvo maskirane djece, njih preko 70-tak i još veći broj njihovih najbližih, njihove pratnje.

Svi su se oni u povorci zaputili u dvoranu STK Kos/Kotoriba gdje je za njih organiziran najprije ples, a potom izbor najuspjelijih, odnosno najatraktivnijih maski. Sve je to za njih pripremilo Društvo Naša djeca Kotoribe koje ih je uz to nagradilo slatkim paketićima, sokovima i krafnama.

Bilo je to popodne koje je u prvi plan stavilo kreativnost majstora ideji i maski te one koji su ih ponosno nosili. Stoga veliki naklon za pripreme tih kreacija pripadaju mamama, tatama, bakama…, svima onima koji su željeli i htjeli da njihova djeca, unuci te subote budu nešto drugačiji, pretvoreni u likove koje su nekada možda sanjali, čuli za njih, u likove iz mašte i bajkovitih slikovnica.

Nakon sigurnog osobnog predstavljana maski na pozornici, posredstvom gospođa Jelene Ujlaki i Marine Posavec, izabrano je 12 najatraktivnijih te tri najuspješnije u likovima Leptirice, Kućice i Papagaja.

Bravo za organizatore koji su djeci pružili radost i zadovoljstvo, a hvala i Općini Kotoriba što je poduprla ovu tradicionalnu manifestaciju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije