Đurologija napokon 23. siječnja u Čakovcu!

Autorski hit Branka Đurića – Đure, predstava ‘Đurologija’ gostuje 23. siječnja 2016. u Čakovcu, gdje će biti izvedena u dvorani Centra za kulturu, s početkom u 20 sati.

‘Đurologija’ je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire; predstavu je, naime, u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 50 000 ljudi, u zemljama regije ali i Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.

U svim gradovima u kojima je predstavljena, “Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više. U KrapinuĐurologija” stiže u produkciji Tomislava Kašljevića i tvrtke Depromo Event, u sklopu turneje po hrvatskim gradovima koja će kulminirati spektakularnom izvedbom “Đurologije” u Zagrebu, u velikoj dvorani “Vatroslava Lisinskog” 1. veljače 2016.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija”, “Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira… – kaže Đuro.

Sve one koji do sada još nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, imaju jedinstvenu priliku uživati u hit predstavi “Đurologija”, 23. siječnja, u Čakovcu, u dvorani Centra za kulturu. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 70,00 kuna na blagajni dvorane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije