Carski ruski balet i predstava ‘Romeo i Julija’ u Areni Varaždin

Povodom Dana zaljubljenih, 11. veljače 2016. godine u 19 sati u Arenu Varaždin dolazi Carski ruski balet s predstavom Romeo i Julija.

Ulaznice su u prodaji od utorka, 28. prosinca putem Ticketshopa. Balet Romeo i Julija lirska je priča o tragičnim veronskim ljubavnicima na glazbu Sergeja Sergejeviča Prokofjeva, koja je od svojega nastanka 1938. godine neprekidno nadahnuće mnogih naraštaja koreografa i redatelja.

To slavno baletno djelo nastalo je prema Shakespeareovoj drami Romeo i Julija, jednoj od najljepših, najtragičnijih i najčitanijih priča svjetske literature koja već četiri stoljeća služi kao nepresušno vrelo inspiracije autorima različitih umjetničkih područja.

Mnogi su skladatelji napisali glazbu za balet ili operu o nesretnim ljubavnicima, koji na početku života tragično skončaju zbog netrpeljivosti što vlada između njihovih obitelji Capuleti i Montecchi.

Prokofjevljev balet, prema sinopsisu Adriana Piotorovskog i Sergeja Radlova, majstorsko je djelo iznimna i bogata umjetničkog izričaja. Ovim je baletom otvorena posve nova stranica u povijesti baletne umjetnosti.

Cijena ulaznica:
Tribine – 90,00 kn/kom.
Parter – 100,00 kn/kom.
VIP Parter (uključeno piće u pauzi) = 140,00 kn/kom

Prodajna mjesta:
Bistro Time Out Arena Varaždin, Tisak media, Suvenirnica Varaždinskih vijesti, Video Net / Tobaco Varaždin i Čakovec, Ticketshop.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije