VIDEO: Media Stres objavio singl ‘Right or Wrong’, a uz njega i videospot

Media Stres objavio je singl ‘Right or Wrong’ kojim najavljuju izlazak novog EP-a koji izlazi 25. siječnja 2016. Uz singl, objavljen je i videospot.

Videospot prikazuje djevojku koja želi pobjeći od donošenja teške odluke te ju proganja stvor koji želi da se ona suoči sa svojim problemom. Djevojka ima dva izbora te je odabrala onaj za koji je u tom trenutku mislila da je najbolji, ali na kraju stvarnost ispada drugačija.

Video za pjesmu snimio je Dinko Šimac, a glumci su Ela Ban, Mario Međurečan i Goran Brezak. Pjesmom ‘Right or Wrong’ Media Stres daje djelomičan uvid u EP E.V.I.L. II.

Media Stres je međimurski tročlani alternativni rock bend koji je nastao 2012. godine. Nastupao je gotovo na svim demo festivalima u Hrvatskoj te svirao još i u Srbiji na Mixer festivalu i na Imagine France festivalu u Parizu. Tu su također još i nastupi na Ferragosto Jam festivalu, NUMI rock i Jailhouse festivalu te nastupi u Mađarskoj i Austriji.

Media Stres je do sada izdao 2 EP-a, Fear and Panic (2013.) i prvi dio EP albuma E.V.I.L. (e – Virus Influence Love) koji je izašao krajem 2014. godine.

Pogledajte videospot


Više informacija o EP-u E.V.I.L. i Media Stresu možete pronaći na njihovom webu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije