Jutros tri nesreće: Vozačica bicikla teže, vozač mopeda lakše ozlijeđen

Jutros su se na cestama Međimurja dogodile čak tri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena. U 5:45 sati na čakovečkoj Južnoj zaobilizanici kod Ivanovca 49-godišnji vozač osobnog automobila oduzeo je prednost prolaska 24-godišnjoj vozačici bicikla koja je nakon udara pala na kolnik. U Županijskoj bolnici Čakovec utvrdili su da je zadobile teške tjelesne ozljede.

Druga nesreća dogodila se u Strahonincu u Ulici žrtava fašizma. Doznajemo da se 22-godišnja vozačica osobnog vozila uključivala u promet kojom prilikom je oduzela prednost prolaska 33-godišnjem vozača mopeda koji se prevrnuo i pao na kolnik. Vozilom hitne medicinske pomoći vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su ustanovili da je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Navodno vozačica nije očistila zaleđena stakla pa nije imala dobru preglednost. Ovim putem apeliramo na vozače da očiste stakla ili snijeg sa svojih vozila jer u suprotnom mogu biti novčano kažnjeni.

Treća nesreća se dogodila na cesti između Murskog Središća i Štrukovca (kod pila) gdje je došlo do sudara između dva osobna automobila. U nesreći nitko nije ozlijeđen, ali je nastala matrijalna šteta na vozilima.

Više detalja donosimo u suradnji s PU međimurskom.

Inasče, tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurja dogodile su se tri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom. Prisutnost alkohola u organizmu utvrđena je kod jednog sudionika prometne nesreće u Murskom Središću, i to u koncentraciji od 1,92 grama po kilogramu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije