Ukrali alat vrijedan 40 tisuća kuna, vlasnik za informaciju daje 500 eura

U razdoblju od 8. kolovoza do 27. listopada ove godine u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici, nepoznati počinitelj na dvorištu obiteljske kuće, upotrebom podesnog ili originalnog ključa ušao je u garažu, odakle je ukrao razni električni i drugi alat, kao i nekoliko kutija za alat ispunjenih raznim kompletima ključeva, svrdlima i slično.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javili su u srijedu iz PU međimurske.

U našu redakciju javio se vlasnik koji je za informaciju o krađi spreman dati 500 eura nagrade kako bi ukradeni alat vrijedan oko 40 tisuća kuna dobio natrag.

Ukradene su dvije akubušilice marke Makita, bormašina marke Wurth, ubodna pila AEG, velika količina betonskih svrdla marke Wurth dimenzija 6-16, Hilti bušilica TE12, veća količina elektro-instalaterskog alata poput odvijača, kliješta i drugog sitnog pribora. Sva je roba bila spremljena u specifičnim Wurtovim metalnim kutijama – sivoj na dva kotača i crvenoj dimenzija cca 40x40x90.

– Mole se svi koji imaju ikakvih informacija o događaju ili ukradenim stvarima da jave na email: infodk2710@gmail.com. Informaciju koja će dovesti do ukradenih stvari, oštećeni vlasnik će nagraditi s 500 eura – kaže muškarac kojem je ukraden alat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije