Ivanu Tuksaru (22) ni traga ni glasa, potraga se nastavlja

Kako smo već javili Policijska uprava međimurska u subotu, 24. listopada u 12.00 sati zaprimila je obavijest da se u petak, 23. listopada od kuće u nepoznatom smjeru udaljio 22-godišnji Ivan Tuksar iz Murskog Središća. Posljednji put viđen je u petak, 23. listopada oko 23 sati i 30 minuta u ugostiteljskom objektu u Murskom Središću (Frankopanska ulica).

>>> Nestao 22-godišnji Ivan Tuksar, sumnja se da je skočio u Muru
>>> Tajne ćudljive rijeke: Da li je Ivan Tuksar (22) skočio u Muru?

U trenutku odlaska od kuće Ivan je bio obučen u plave traperice, crnu majicu, zelenu jaknu te je imao obuvene bijele tenisice. Visok je oko 175 centimetara, srednjeg stasa, crne kose i smeđih očiju.

Za nestalim Ivanom intenzivno tragaju policijski službenici i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, koji su u subotu i nedjelju čamcem pretraživali rijeku Muru, od Murskog Središća do Miklavca, ali bez uspjeha. Automobil kojeg je vozio pronađen je parkiran u blizini željezničkog mosta u Murskom Središću, dok su ključevi i mobitel pronađeni na samom mostu pa se sumnja da je Ivan skočio u rijeku Muru.

Mole se svi građani ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Ivan pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem emaila: nestali@nestali.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije