Dvojac iz Paraga brutalno pretukao vozača bicikla (32) iz Nedelišća

Muškarac (32) iz Nedelišća teško je ozlijeđen nakon što su ga na autobusnom stajalištu u Čakovečkoj ulici u Nedelišću pretukla dvojica mladića. Prema neslužbenim informacijama nasilnički dvojac je iz Paraga.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 19-godišnjak i 23-godišnjak počinili kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda”. Naime, u petak, 23. listopada dvadesetak minuta poslije ponoći, na autobusnom stajalištu izašli su iz zaustavljene Opel Corse, čakovečkih registarskih oznaka, te fizički napali i teško ozlijedili biciklistu s kojim su se prethodno posvađali na obližnjoj benzinskoj postaji.

Nesretnom muškarcu zadali su nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela te ga pritom srušili na tlo, a nakon toga su se automobilom, zajedno s još jednim muškarcem udaljili u nepoznatom smjeru. U Županijskoj bolnici Čakovec ozlijeđeni biciklist zatražio je liječniku pomoć te je utvrđeno kako je teško ozlijeđen (moždano krvarenje, prijelomi kostiju), zbog čega je zadržan na Odjelu intenzivne njege.

Protiv osumnjičenih podnijet će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije