112: U Dekanovcu pucali, provala u Žabniku, krađa iz DM-a u Čakovcu

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 76 poziva. Od toga je 36 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju nekoliko dojava. U 07:09 sati zaprimili su dojavu o naletu osobnog vozila na biciklisticu u centru Svetog Martina na Muri. Neslužbeno saznajemo da se tridesetsedmogodišnji vozač osobnog automobila iz Žabnika nepropisno uključivao u promet, pri čemu je došlo do prometne u kojoj je stradala 17-godišnja biciklistica iz svetomartinskog Marofa. Kako smo već javili biciklistica je zadobila lakše tjelesne ozljede.

U 11:30 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o provali u vikendicu u Vugrišincu, a u 13 sati stigla je dojava o krađi u prodavaonici dm u Čakovcu. ŽC 112 Čakovec u 15:16 sati zaprimio je dojavu o remećenju javnog reda i mira u Dekanovcu o čemu smo pisali jučer.

Skupina mladića, neslužbeno iz obližnjeg Piškorovca, u popodnevnim satima, nezadovoljna dobivenom odnosno nedobivenom uslugom u caffe baru u Dekanovcu narušavala je javni red i mir. Izvrijeđali su osoblje te sa terase pobacali stolove i stolice na glavnu cestu i udaljili se automobilom čakovečkih registarskih oznaka. Osoblje lokala je odmah alarmiralo policiju da dođu i naprave zapisnik.

U vrijeme dok su policajci obavljali svoju dužnost i prikupljali informacije u kafiću, približio se automobil iz kojeg je za sada još uvijek nepoznata osoba kroz otvoreni prozor automobila ispalila nekoliko metaka u zrak. Ispred kafića zatekli smo policajce u pancirkama i dugim cijevima te dva policijska auta koji osiguravaju sigurnost.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 11 poziva. Za 2 poziva su izašli na intervenciju, 2 poziva su bila lažna, dok za 7 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog urušavanja dijela kolnika na 31. km autoceste A4 Zagreb-Goričan, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Varaždin i Ludbreg u smjeru Goričana (obilazak je državnim cestama između Varaždina i Ludbrega – čvor Varaždin- DC528 -DC2-DC530-čvor Ludbreg. U smjeru Zagreba promet teče bez ograničenja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije