Pucnjava u Dekanovcu, policajci s dugim cijevima osiguravali prostor

Skupina mladića, neslužbeno iz obližnjeg Piškorovca, u popodnevnim satima, nezadovoljna dobivenom odnosno nedobivenom uslugom u caffe baru u Dekanovcu narušavala je javni red i mir. Izvrijeđali su osoblje te sa terase pobacali stolove i stolice na glavnu cestu i udaljili se automobilom čakovečkih registarskih oznaka.

Osoblje lokala je odmah alarmiralo policiju da dođu i naprave zapisnik.

Kad su policajci sjedili u kafiću obavljajući službenu dužnost i ispitujući o događaju, približio se automobil iz kojeg je za sada još uvijek nepoznata osoba kroz otvoreni prozor automobila ispalila nekoliko metaka u zrak.

Ispred kafića zatekli smo policajce u pancirkama i dugim cijevima te dva policijska auta koji osiguravaju sigurnost.

Nema ozlijeđenih, a istraživanje je u tijeku te intenzivno traje potraga za počiniteljima.

U Domašincu, selu pored Dekanovca, prije dvadesetak dana fizički je napadnut vlasnik slastičarnice od dvoje mladića, a kasnije je otac jednog mladića došao nožem mahati i prijetiti. Svi su delikventi uhićeni, a o čemu smo pisali ranije.

Podsjetimo da je prije tri mjeseca također došlo do nemilog događaja u kafiću u Palovcu gdje je skupina mladića nakon što se verbalno sukobila, otišla i vratila se sa pojačanjem. Desetak je osoba iz Piškorovca palicama nasrnulo na pristigle policijske službenike, a kako bi odbili napad, policajci su upotrijebili “suzavac”. O događaju se pritom oglasio i sindikat policije koji je zavapio da je dosta da se kriminalci skrivaju iza prava manjina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije