Lopovi u policijskim rukama, počinili tešku i razbojničku krađu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, u četvrtak, 13. kolovoza ove godine u poslijepodnevnim satima, u šumskom predjelu zvanom “Hraščanjska šuma”, između naselja Gornji Hrašćan i Pušćine, provalio je u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, gdje je ukrao tablet, mobitel, ručni sat i novac.

Dio predmeta (ručni sat i tablet) vraćeni su vlasniku, dok se za ostalima i dalje traga. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a prema počinitelju podnijet će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Također dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 40-godišnjak s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo razbojničke krađe.

Sumnja se da je u srijedu, 19. kolovoza ove godine oko 15.30 sati u Pušćinama, u Školskoj ulici, ušao u trgovinu privatnog poduzeća, gdje je iskoristio nepažnju i kraću odsutnost prodavačice, te je iz registar kase ukrao nekoliko tisuća kuna. Na izlasku iz trgovine sustigla ga je prodavačica koja ga je pokušala zadržati.

On ju je odgurnuo pri čemu je pala na pod, te je izašao iz trgovine i osobnim automobilom udaljio u nepoznatom smjeru. Protiv 40-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije