U nesrećama troje teško stradalo, vozač mopeda puhnuo 4,07 promila

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim cestama dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima su ti osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

U nedjelju, 9. kolovoza oko 19 sati u Nedelišću na raskrižju ulica Martina Viljevca i Maršala Tita, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 28-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim upravljala 69-godišnja vozačica. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Protiv vozača osobnog automobila zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”, podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu. Navodno je ozlijeđena vozačica iz Čakovca, dok je 28-godišnjak iz Trnovca.

Dva sata kasnije u nedjelju, 9. kolovoza oko 21 sati u Pleškovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 43-godišnji vozač mopeda čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (4.07 g/kg), krećući se nizbrdo prešao je na suprotnu stranu kolnika te je kotačem udario u cestovni rubni kamen, nakon čega se prevrnuo i pao na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu. Neslužbeno saznajemo da je ozlijeđeni iz Lopatinca.

Treća nesreća dogodila se u Dunjkovcu, 7. kolovoza oko 11 sati. Došlo je do prevrtanja 37-godišnje vozačice bicikla koja je izgubila ravnotežu nakon čega je pala na kolnik i zadobila teške tjelesne ozljede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije