Krađe diljem Međimurja: Uhvaćen 23-godišnjak koji je provalio u kafić

U petak, 17. srpnja oko 1.30 sati u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je ukrao novac i razna žestoka alkoholna pića.

Policijski službenici na ulici nedaleko ugostiteljskog objekta u koji je provaljeno, zatekli su 23-godišnjaka s područja Čakovca. Pregledom mladića pronađen je dio ukradenih predmeta, te je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “teška krađa”, uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Uz podnošenje kaznene prijave 23-godišnjak doveden je nadležnom državnom odvjetniku i potom sucu istrage koji mu je rješenjem odredio istražni zatvor u trajanju najdulje mjesec dana.

Provalio u kuću te ukrao novac

U noći s 14. na 15. srpnja u Vučetincu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 43-godišnjaka, odakle je ukrao novac.

Porušio i ukrao stabla bukve, graba i bagrema

Između 10. i 14. srpnja u Dragoslavcu, šumskom predjelu zvanom “Jobova graba” vlasništvo 73-godišnjaka, nepoznati je počinitelj uporabom motorne pile porušio i potom ukrao više stabala bukve, graba i bagrema.

Na parkiralištu ukrao bicikl

U noći s 18. na 19. srpnja u Pušćinama, Čakovečkoj ulici, s parkirališta ugostiteljskog objekta nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani bicikl, vlasništvo 32-godišnjaka.

Materijalne štete se procjenjuju se na više tisuća kuna, a protiv svih počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije