Pronađen i uhvaćen lopov koji je uljari u Prhovcu pokrao strojeve

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, utvrđeno je kako je između 11. i 17. svibnja u Prhovcu, provalio u obiteljsku kuću, gdje je u raznim prostorijama ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Potom je u dvorištu kuće provalio u prostorije uljare, odakle je ukrao razne električne strojeve za obradu bundevinih koštica i njihove rezervne dijelove.

Dio ukradenih predmeta oduzet je od počinitelja i vraćen vlasniku, javljaju iz PU međimurske. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv 19-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U policiji su zabilježili i jednu novu tešku krađu. Između 27. lipnja i 2. srpnja u Palovcu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao prijemnike digitalnog TV signala, ručnu bateriju i mobitele, javljaju iz policije. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije