U sudaru 4 ozlijeđena, srušeno drvo i telefonski stup, sletio s ceste

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 123 poziva. Od toga je 59 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dvije dojave o promtenim nesrećama. U 18:43 satiŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o slijetanju osobnog vozila s ceste u Ulici J. Broza u Murskom Središću. Ozlijeđenih nije bilo, ali je na vozilu nastala materijalna šteta. U 22:43 sata stigla je dojava o prometnoj nesreći koja se dogodila u Pribislavcu (izlaz prema Belici).

U sudaru dva osobna vozila četiri osobe su lakše ozlijeđene. Cesta je bila zatvorena od 22:00 do 23:30 sati i promet se odvijao obilaznim putem. Od poziva još izdvajaju dojavu o srušenom drvu na cesti Prelog – Donji Kraljevec, u blizini vodotornja i srušenom telefonskom stupu u ulici Budim u Novakovcu.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 12 poziva. Na 4 poziva su izašli na intervenciju, dva poziva su bila lažna, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije