Tko je kriv? Ona skrivila nesreću i teško je ozlijeđena, on vozio pijan

O nesreći koja se u subotu u popodnevnim satima dogodila u Pribislavcu smo već pisali, a danas su se o tome i službeno očitovali iz Policijske uprave međimurske.

U subotu, 16. svibnja oko 17.50 sati u Pribislavcu, u Ulici bana Josipa Jelačića, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 36-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka nije kretala obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je u zavoju vozilom djelomično prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udarila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera pod utjecajem alkohola upravljao 26-godišnji vozač.

Nakon prometne nesreće ozlijeđena vozačica je vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju. U vremenu od 18,15 do 19,30 sati dio ceste u Ulici bana Josipa Jelačića u Pribislavcu, bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.

Neslužbeno smo saznali da je vozačica iz Belice, a pijani vozač iz Brezja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije