Uhićen 23-godišnji vozač koji je naletio na maloljetnu pješakinju

U nedjelju, 26. travnja oko 20.35 sati u Piškorovcu se dogodila prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju na cesti zbog čega je vozilom udario u maloljetnu pješakinju koja se nalazila u skupini djece.

Uslijed udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu. U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je teško ozlijeđena te je zadržana na daljnjem liječenju. Javnost je svojim postupkom zgrozio vozač koji je napustio mjesto nesreće i unesrećenoj nije pružio prvu pomoć.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prometnu nesreću izazvao 23-godišnjak s područja Međimurske županije. Neslužbeno saznajemo da se radi vozaču iz Piškorovca koji je upravljao vozilom marke Opel Astra, a s njim je u vozilu bio i 21-godišnjak.

Auto je nakon nesreće sakrio u blizini Turčišća kako bi pokušao zataškati cijeli slučaji te omesti istražitelje. No to mu nije uspjelo. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku te će se uz podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći, dovesti nadležnom državnom odvjetniku na ispitivanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije