Vozilom završio u metalnoj ogradi – 26-godišnjak teško ozlijeđen

O nesreći koja se dogodila kod mosta na Dravi već smo pisali, a danas se o tome služebeno očitovala i Policijska uprava međimurska.

U ponedjeljak, 27. travnja oko 7.15 sati na raskrižju lokalne i županijske ceste, između Otoka i Hrženice, dogodila se prometna nesreća u kojoj 40-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registracijskih oznaka, nije poštivao prednost prolaska zbog čega je u njegovo vozilo udario teretni automobil s pridodanom poluprikolicom zagrebačkih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 30-godišnji vozač.

Uslijed sudara vozila došlo je do zanošenja, prevrtanja i udara osobnog automobila u metalnu zaštitnu ogradu mosta te metalnu zaštitnu ogradu ceste. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu 26-godišnji putnik iz osobnog automobila prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Protiv vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije