Pao 22-godišnji kradljivac: Ukrao kosilicu, pilu, alat i liniju

U subotu, 21. veljače od 10 do 11 sati, u Gardinovcu je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću i pomoćne prostorije te ukrao sjekire i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javljaju iz policije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22-godišnjak s područja Međimurske županije počinio dvije teške krađe te tešku krađu u pokušaju. Sumnjiči se da je u Orehovici, u Ulici Zrinskih, u razdoblju od 10. do 18. veljače u dvorištu obiteljske kuće provalio u garažu te ukrao kosilicu, motornu pilu i razni alat.

Nadalje, tijekom noći s 18. na 19. veljače provalio je u navedenu obiteljsku kuće i ukrao glazbenu liniju, dok je tijekom noći s 18. na 19. veljače pokušao provaliti u susjednu obiteljsku kuću, ali je odustao od dovršenja kaznenog djela. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije