Požar u Nedelišću: Zapalio se dimnjak obiteljske kuće

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 87 poziva. Od toga je 29 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 10 poziva od čega su u jednom slučaju morali intervenirati na terenu. Od zapovjednika JVP Čakovec Mladena Kanižaja saznajemo da su u srijedu, 18. veljače u 18,48 sati od strane ŽC 112 u Operativno dežurstvo JVP Čakovec zaprimili dojavu o požaru dimnjaka u Nedelišću.

Po za primljenoj dojavi na intervenciju izlazi navalno vozilo i tri vatrogasca, a istovremeno su obaviješteni i članovi DVD-a Nedelišće. Dolaskom na lice mjesta vlasnik je već pomoću aparata za početno gašenje pokušao ugasiti požar, ali nije uspio do kraja pa su vatrogasci JVP Čakovec još koristili jedan aparat za gašenje požara.

Nakon što je dimnjak ugašen, izvršena je provjera dimnjaka termovizijskom kamerom kojom su se vatrogasciuvjerili da više ne postoji opasnost. Na intervenciji su također bili prisutni članovi DVD-a Nedelišće, te dvojica djelatnika PU međimurske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije