Tragedija u Grkaveščaku: Bračni par Karlovčec počinio samoubojstvo?

Kako smo već javili u suboti, 10. siječnja u 12,14 sati u mjestu Grkaveščak, u obiteljskoj kući na kbr. 40, pronađena su mrtva tijela supružnika, Marije Karlovčec rođene 1968. godine i Stanislava Karlovčeca rođenog 1962. godine.

U službenom izvješću policija navodi da je na mjestu događaja očevid izvršio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, te je utvrđeno kako je Stanislav Karlovčec počinio samoubojstvo vješanjem, dok točan uzrok smrti Marije Karlovčec koja je kako saznajemo pronađena mrtva u krevetu, za sada nije utvrđen. Mrtva tijela prevezena su na odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će se danas izvršiti obdukcija.

Kriminalistička istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se ovaj događaj zbio se nastavljaju. Mještani Grkaveščaka su u šoku i boli. Kažu kako su Stanislav i Marija bili dobar bračni par i ugodni susjedi i sumještani.

Stanislav je godinama radio u Sloveniji, a Mariju u krojačkoj tvrtki koja je ranije imala sjedište u Murskom Središća, a sada u Savskoj Vesi. Za sobom su ostavili 25- godišnju kćerku kojoj će ovaj tragičan događaj biti najbolniji jer je u jednom danu izgubila i majku i oca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije