Autom ih namjerno pokosio: Podignuta optužnica protiv 27-godišnjaka

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog počinjenja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Okrivljenika se tereti da je oko 2,10 sati 1. studenog 2013. u Nedelišću, ogorčen što je njegov brat povrijeđen u tučnjavi dvije grupe mladića, svojim osobnim automobilom krenuo na grupu mladića. Jedan od mladića je brzim skakanjem u lijevo izbjegao nalet vozila, a drugi je mladić udaren prednjim dijelom vozila te je zadobio lake ozljede.

Okrivljenika se tereti da je potom vozilom naletio i na trećeg mladića koji je ležao na tlu i pregazio ga te mu nanio ozljede opasne po život, objavio je DORH.

Podsjetimo, te noći u Nedelišću, u krugu dvorišta dvorane u Ulici Josipa Marčeca, fizički se sukobilo više mlađih osoba s područja Međimurske županije. Jedan od njih tijekom tuče u pomoć je pozvao svoga brata, tada 26-godišnjaka iz Pribislavca, koji se svojim vozilom dovezao na mjesto sukoba i zaletio među skupinu osoba u sukobu.

Uslijed udara vozilom u skupinu jedno dijete je lakše ozlijeđeno, a jedno teže, radi čega je prevezeno u bolnicu u Zagreb i zadržano na liječenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije