Iz stana na preloškom Jugu ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna

Iza nas je vikend u kojem je Policijska uprava međimurska zabilježilo nekoliko teških krađa. Tijekom noći s 3. na 4. srpnja u Vrhovljanu u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt odakle je ukrao novac, cigarete i televizor.

U subotu, 5. srpnja od 7 do 11 sati u Šenkovcu u Jelenskoj ulici, nepoznati kradljivac je provalio u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari, te ukrao nakit i novac. U noći s 5. na 6. srpnja u Žabniku u Ribičkoj ulici, nepoznati lopov provalio je u skladište ribičkog doma gdje je ukrao motornu pilu.

U vremenskom razdoblju od 1. do 6. srpnja u Donjem Vidovcu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je na štaglju sa vanjske strane otvorio prozor kroz koji je ušao u unutrašnjost odakle je ukrao leđnu bakrenu prskalicu, bicikle, nekoliko stotina kilograma cementa, te drva za ogrjev. Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna.

Krađa s najvećom materijalnom štetom dogodila se u Prelogu. U vremenskom razdoblju od 27. lipnja do 4. srpnja u preloškoj Ulici Jug III, za sada nepoznati lopov je iz stana ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije