Tko to na čakovečkom Jugu u dvorišta baca otrovne mamce?

– Već duže vrijeme na jugu Čakovca, u Martanama mačke se hvataju žičanim zamkama te se postavlja ljepilo s otrovnim mamcima. Neke od dugodlakih mačaka spasile su se bijegom, vlasnici su uspjeli skinuti ljepilo ošišavši ih.

Jedan mačić nije bio te sreće, otpalo mu je pola repa, jedna je mačka prošla s opekotinama na trbuhu, a neki od kućnih ljubimaca napustili su tijelo nakon dugotrajne agonije – započeo je svoju priču Čakovčanin Ž.G.. Javio se u našu redakciju kako bi ukazao na ovaj problem i uputio apel onima koji se ponašaju neodgovorno.

Ispričao nam je kako se zatrovani mamci s ljepilom ubacuju u dvorišta, a u Ulici Martane pronađen je otrov na pločniku ispred zgrade. Kaže kako ne(savjesni) mještani baveći se opasnim radnjama ne razmišljaju o tome da otrov može doći u dječje ruke na livadama.

– O ovome bi morali razmisliti i oni koji dijele otrov šakom i kapom, ne razmišljajući o tome da  nekima, pod izlikom “trovanja štakora”, predstavlja priliku da potruju pse i mačke u kvartu – završio je svoju priču  Ž.G. iz Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije