Pokrali čakovečku tvrtku: Još nisu krađu prijavili, a već ih uhvatili u Zagrebu

Zagrebački policajci Tihomir Meštrić (27) i Josip Kozić (25) ulovili su kradljivce i prije nego je vlasnik prijavio krađu.  – Bili smo na intervenciji zbog tučnjave u Slavonskoj i taman kad smo to riješili primijetili smo stari bijeli kombi – prisjeća se Kozić.

Vozač parkiranog kombija bio im je sumnjiv. Vrpoljio se i izbjegavao razgovarati s njima pa su mu prišli. Uskoro je stigao i vlasnik.  – U kombiju smo ugledali stotinu građevinskih podupirača. Pokušavali su nas uvjeriti da je to njihovo i da ih voze na otpad – kazao je Meštrić.

No, priča kradljivca policajcima nije bila uvjerljiva. Koliko god da je tvrdio da su metalne šipke njegove, muškarac nije mogao dokazati da je vlasnik. – Par dana kasnije krađu je prijavio vlasnik tvrtke iz Čakovca. Netko mu je s gradilišta ukrao stotinjak podupirača – kazao je Meštrić.

Vlasnik je uskoro dobio svoje ukradene podupirače, a Tihomir i Josip riješili su slučaj i prije nego je prijavljen.  – Uhvatili smo ih, obradili i tek onda saznali za krađu – rekao je Meštrić, piše portal 24sata.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije