Na parkiralištu sjela u auto, a na drugim vratima ukrali joj torbu

Tijekom noći s 30. na 31. siječnja u poljskom predjelu zvanom “Škrtica” u blizini grada Čakovca, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu koja je vlasništvo muškarca iz Čakovca odakle je ukrao trimer, plinske boce, plamenik, suncobran i više kilograma krumpira. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U subotu 1. veljače u vremenu od ponoći do 5.30 sati u Čakovcu u Ulici Josipa Kozarca, nepoznati kradljivac provalio je u ugostiteljski objekt gdje je ukrao novac. U razdoblju od 25. listopada 2013. do 2. veljače u Dekanovcu u Ulici Florijana Andrašeca, nepoznati lopov je u dvorištu obiteljske kuće provalio u garažu gdje je ukrao raznu novogodišnju rasvjetu i ukrase.


Iz auta ukradena torbica

Policija javlja o još jednoj krađi koja se dogodila u petak 31. siječnja pola sata poslije ponoći u Čakovcu na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Ivana Gundulića. Nepoznati počinitelj iskoristio je trenutak kada je ženska osoba iz Štefanca u namjeri da se odveze sa parkirališta ušla u svoje vozilo, te je otvorio suvozačeva vrata i sa sjedala joj ukrao torbicu.

Počinitelj se nakon događaja udaljio u nepoznatom smjeru. U torbici su se nalazili osobni dokumenti, bankovna kartica i domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a za počiniteljem policija intenzivno traga.


Protuzakoniti lov

U vremenskom razdoblju od 25. siječnja do 2. veljače u poljskom predjelu zvanom “Žerjavišće” u blizini mjesta Gardinovec, nepoznati počinitelj je u lovačkoj remizi postavio više komada žičanih zamki gdje se uhvatilo nekoliko srna i srnjak koji su uginuli. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije