Lopovi obnavljaju vozni park: Za vikend ukradena četiri bicikla

Veliki broj krađa dogodio se proteklog vikenda. Lopovi nisu mirovali, a ukrali su sve što im je došlo pod ruku. U krađama je ukradeno najviše bicikala.

U petak 25. listopada u vremenu od 9.25 do 20 sati u Donjem Mihaljevcu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u drvenu baraku odakle je ukrao bicikl. U razdoblju od 21. do 26. listopada u Palovcu u Glavnoj ulici, nepoznati kradljivac provalio je u podrumske prostorije odakle je ušao u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao razni nakit, parfeme i pokrivač.

U vremenskom razdoblju od 26. rujna do 26. listopada u Kotoribi u Sajmišnoj ulici, nepoznati lopov je provalio u skladište odakle je ukrao daske i drvene grede. Tijekom noći s 26. na 27. listopada u Donjem Kraljevcu u Ludbreškoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u šupu i ukrao dva bicikla i nogometne lopte.

U noći s 24. na 25. listopada u Trnovcu je nepoznati kradljivac iz drvene šupe ukrao ženski bicikl, sjekiru, ručnu pilu, te nekoliko desetaka metara električnog kabla. Materijalna šteta u svim navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije