Nogometaši iz Ivanovca pokradeni, u Čakovcu se pijan prevrnuo s bicikla

Pokrali nogometaše iz Ivanova

U petak, 18. listopada u vremenu od 9 do 12 sati, u Ivanovcu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba, gdje je ukrao nekoliko para kopački, lopte, digitalni resiver, te razna alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Čakovec: 22-godišnjak se pijan prevrnuo biciklom

U subotu, 19. listopada oko 6.20 sati, u Čakovcu, u Zagrebačkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač tehnički neispravnog bicikla, 22-godišnjak iz Šandorovca, pod utjecajem alkohola u količini od 0,94 g/kg, kretao pješačko biciklističkom stazom na način kojim se umanjuje stabilnost vozila.

Zbog toga je prilikom skretanja na pristupnu cestu parkirališta izgubio nadzor te se prevrnuo s bicikla i pao na kolnik. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.

Tijekom vikenda dogodilo se deset prometnih nesreća

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 10 prometnih nesreća, od čega 1 prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je 1 osoba teško ozlijeđena, te 9 prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:

– neprilagođena i nepropisna brzina – 2 prometne nesreće,
– nepoštivanje prednosti prolaza – 1 prometna nesreća,
– nepropisno pretjecanje i obilaženje – 1 prometna nesreća,
– nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag – 1 prometna nesreća,
– ostale greške – 5 prometnih nesreća.

Prisutnost alkohola u organizmu zabilježena je kod četiri sudionika prometnih nesreća. Tijekom proteklog vikenda najveća zabilježena koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je kod vozača osobnog automobila, 53-godišnjaka iz Savske Vesi (2,92 g/kg), sudionika prometne nesreće s materijalnom štetom koja se dogodila dana 18. listopada oko 13.55 sati u Čakovcu, na raskrižju ulica Istarske i Antuna Gustava Matoša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije