33-godišnjak napao dvojicu policajaca, a 28-godišnjak udaren nogom u glavu

U petak, 18. listopada oko 15.15 sati u Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, na terasi ugostiteljskog objekta, prilikom uspostave narušenog javnog reda i mira, 33-godišnjak iz Pribislavca, fizički je napao dvojicu policijskih službenika.

Uporabom sredstava prisile muškarac je priveden u prostorije Policijske uprave međimurske gdje je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u količini od 2,08 g/kg.
Liječničkim pregledom utvrđeno je da muškarac prilikom postupanja nije ozlijeđen, a dok su policijski službenici lakše ozlijeđeni.

Protiv 33-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu, a sudac istrage odredio mu je Istražni zatvor u trajanju od najdulje mjesec dana.

Zbog nerazriješenih odnosa napao 28-godišnjaka iz Knezovca

U subotu, 20. listopada oko 3.45 sati, u Čakovcu, na Trgu Eugena Kvaternika, 25-godišnjak iz Čakovca, pod utjecajem alkohola u količini od 1,73 g/kg, zbog ranije neriješenih odnosa nasrnuo je na 28-godišnjaka iz Knezovca, te ga nogom udario u predjelu nosa.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da je 28-godišnjak teško ozlijeđen. Protiv 25-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije