Ravnatelj škole Zoran Pazman zbog pronevjere “zaradio” kaznenu prijavu

Policijska uprava međimurska provela je kriminalistička istraživanja u Graditeljskoj školi u Čakovcu gdje su pronašli nepravilnosti i kaznena djela zlouproabe položaja i ovlasti. Tu informaciju potvrdio nam je glasnogovornik policije Zdravko Kolarić:

“Policijska uprava međimurska je temeljem zahtjeva Općinskog državnog odvjetnika u Čakovcu, a povodom nalaza državne revizije u Graditeljskoj školi u Čakovcu provela kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da je 62-godišnjak iz Čakovca u vremenu od 1. prosinca 2009. godine do 31. prosinca 2012. godine počinio pet kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti. Protiv njega je zbog počinjenja kaznenih djela Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu podnesena kaznena prijava”, rekao je za naš portal glasnogovornik Kolarić.

Kako neslužbeno saznajemo radi se o najodogovornijoj osobi u školi – ravnatelju Zoranu Pazmanu kojeg se navodno tereti za pronevjeru nekoliko stotina tisuća kuna.

Predrag Kočila upozoravao

Zanimljivo je da je pitanje Pazmanovih malverzacija već prije pokrenuo nezavisni Predrag Kočila. Skupštini Međimurske županije i tadašnjem županu kao nezavisni vijećnik dostavio je dokaze o tome i to pitanje postavio više puta. Kaže kako nije bilo uzalud jer sada sve došlo na vidjelo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije