Kakva drskost: Vozeći bicikl pokušao djetetu ukrasti torbu

U nedjelju 8. rujna oko 11.28 sati u Čakovcu u Ulici dr. Ivana Novaka dogodila se drska krađa. Nepoznati kradljivac na biciklu se mimoilazio sa pješakinjom, djetetom s područja Međimurske županije i pokušao joj sa ramena strgnuti torbicu.

U tome nije uspio jer ju je vlasnica čvrsto držala, uslijed čega je počinitelj izgubio ravnotežu i pao s bicikla, a ona je pobjegla. Počinitelj bi bio muška osoba starosti oko 20 godina, obučen u žutu majicu kratkih rukava, kratke hlače tamne boje i smeđe natikače, a koristio se muškim biciklom. Za kradljivcem policija intezivno traga.

Iz Policijske uprave međimurske stižu informacije i o nekoliko krađa. Tijekom noći s 6. na 7. rujna u Pribislavcu u Industrijskoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u spremnik za gorivo teretnog vozila koji je vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca, odakle je istočio i ukrao dizel gorivo.

U nedjelju 8. rujna u vremenu od 8 do 17 sati u Pribislavcu u Ulici bana Josipa Jelačića nepoznati počinitelj provalio je u objekt koji je vlasništvo općine, odakle je ukrao muzičku liniju. U noći s 5. na 6. rujna u Dekanovcu u Kalničkoj ulici nepoznati kradljivac je iskoristio nepažnju ukućana, te je ušao u nezaključanu obiteljsku kuću i ukrao muški novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovna kartica, sve vlasništvo muškarca iz Republike Slovenije.

Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na više tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije