Policija pronašla ukraden auto, u Trnovcu ukrali telefonsku centralu

U razdoblju od 23. do 26. kolovoza u Trnovcu je nepoznati kradljivac sa zgrade Vatrogasnog doma nasilno skinuo i ukrao telefonsku centralu koja je vlasništvo poduzeća iz Zagreba. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javljaju danas iz PUM.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja da je kazneno djelo “teške krađe” u razdoblju od 13. do 21. kolovoza ove godine u Pribislavcu u Ulici braće Radića, počinilo dvoje djece s područja Međimurske županije. Oni su provalili u spremište nogometnog kluba i ukrali vatrogasnu opremu te vlasnika oštetili za nekoliko tisuća kuna.

Također, nakon kriminalističkog istraživanja sumnja se da je kazneno djelo “teške krađe”, tijekom noći s 23. na 24. kolovoza u Strahonincu u Ulici Matije Gupca na štetu poduzeća iz Čakovca, izvršio 21-godišnjak iz Čakovca.

On je, podsjećamo, provalio u kuću i ukrao originalne ključeve od vozila kojima je otključao i iz dvorišta odvezao osobni automobil marke VW polo, srebrne boje. Vozilo je pronađeno na području Ludbrega i vraćeno vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije