Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
Pokušaj otmice mladića iz Varaždina! 'Pratio ga je crni kombi, tri muškarca trčala su za njim'
Jurica Galoić/Pixsell

vrebali iz kombija

Pokušaj otmice mladića iz Varaždina! 'Pratio ga je crni kombi, tri muškarca trčala su za njim'

Jezovite scene...

Novine 24 sata objavile su ispovijest Varaždinca koji tvrdi da su njegovog 16-godišnjeg sina u srpnju ove godine pokušali oteti ovisnici. Nemile scene odvile su se u nedaleko od Biograda u večernjim satima.

- Moga sina pokušali su oteti ovisnici. Na sreću bio je priseban, snašao se i pobjegao otmičarima koje je policija uspjela uhititi. Odlučio sam s ovim izaći u javnost da se ovako nešto više ne bi moglo ponoviti – rekao je R.M. (44) iz okolice Varaždina.

Mladića je pratio crni kombi imotskih registracijskih oznaka, a ženska osoba iz vozila je upitala mladića treba li mu prijevoz, što je on odbio. Nakon toga kombi se odmaknuo nekih 50 metara te se zaustavio.

- Otvorila su se vrata te su iz njega iskočila trojica i potrčala prema mom sinu. On je uspio pobjeći jer je na magistrali bilo prometa pa su progonitelji morali zastati na nekoliko sekundi kako bi uspjeli prijeći cestu. Došao je da kampa 'Filko' u blizini gdje je u kafiću San Pedro zatražio čašu vode. Vidio je da je trio odustao, malo se smirio, a kad je došao doma ispričao mi je što se dogodilo. O svemu smo obavijestili policiju. Rekli su nam da se ne zezamo. Uvjerili smo ih kako nam tako nešto ne pada na pamet pa su pregledali nadzorne kamere koje se nalaze na magistrali i ubrzo uhitili vozača i suvozačicu – rekao je R.M. za 24 sata.

Za pokušaj otmice optuženi su nezaposlenik konobar (44) i medicinska sestra (28) koji su ispitani u policiji te su zanijekali optužbe. Protiv njih podignuta je optužnica zbog počinjenja kaznenog djela protiv osobne slobode protupravnim oduzimanjem slobode.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!