Krao se novac, piće, nakit pa čak i košnice sa pčelama

Krao se novac, piće, nakit pa čak i košnice sa pčelama

Policijska uprava međimurska nakon još jednog vikenda javlja o velikom broju krađa. U razdoblju od 10. do 16. ožujka, u poljskom predjelu zvanom “Pečjok” u blizini mjesta Vularija, nepoznati počinitelj provalio je u metalnu konstrukciju u kojoj se nalaze košnice sa pčelama koje su vlasništvo muškarca iz Čakovca odakle je ukrao nekoliko pčelinjih zajednica sa košnicama.

U vremenu od 12. do 15. ožujka u Pribislavcu u Ulici Nikole Tesle, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao novac i zlatni nakit.  U petak 15. ožujka od 15.30 do 19.10 sati u Čakovcu na Trgu Republike, kradljivac je u hodniku robne kuće provalio u metalni ormarić vlasništvo poduzeća iz Pribislavca iz kojeg je ukrao razna alkoholna pića.

U subotu 16. ožujka oko 9.45 sati u Prelogu u Ulici Antuna Mihanovića, lopov je iskoristio  nepažnju vlasnika, ušao u kuću i iz novčanika koji se nalazio u džepu hlača odloženih u kuhinji ukrao novac. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 21-godišnjak iz Piškorovca protiv kojeg će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.  

U nedjelju 17. ožujka od ponoći do 3 sata u Malom Mihaljevcu u Ulici Rade Končara, nepoznati počinitelj je u disko baru iskoristio nepažnju mladića iz Ivanovca te mu je iz džepa jakne koju je ostavio bez nadzora u separeu, ukrao mobilni telefon i novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice.

21-godišnjak razbio staklo izloga trgovine nakon čega je uhićen

U nedjelju 17. ožujka nešto prije 6 sati u Čakovcu u Ulici Valenta Morandinija, nepoznati muškarac ciglom je razbio staklo izloga trgovine i ušao u unutrašnjost u namjeri da izvrši krađu, ali je u tome spriječen dolaskom djelatnika zaštitarske tvrtke koji ga je zadržao do dolaska policijskih službenika.

Prilikom razbijanja stakla, 21-godišnjak se lakše ozlijedio te mu je u Županijskoj bolnici Čakovec pružena liječnička pomoć. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radi o 21-godišnjaku iz Čakovca, protiv kojeg će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije