Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
NESREĆA U IVANOVCU Stradala vozačica bicikla (74). Vozač teretnog vozila nije pazio...
Ilustracija/Ivica Galović/PIXSELL

prevezena u bolnicu

NESREĆA U IVANOVCU Stradala vozačica bicikla (74). Vozač teretnog vozila nije pazio...

Nakon udara bicikl se prevrnuo, a vozačica je pala na kolnik

U četvrtak, 13. svibnja 2021. godine oko 10 sati u Ivanovcu, na raskrižju Ulice Gornji Vidovec i Ulice Josipa Broza, vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Pribislavec, krećući se Ulicom Gornji Vidovec, dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Broza, zaustavio je automobil te je nakon provjere krenuo iz mjesta skrećući u Ulicu Josipa Broza, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja.

- Zbog toga je u njegovo vozilo udario bicikl, kojim je biciklističkom trakom upravljala 74-godišnjakinja s područja grada Čakovca. Nakon udara bicikl se prevrnuo, a vozačica je pala na kolnik.

Vozilom hitne pomoći vozačica je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zadržana na liječenju, dok će se ozljede i događaj naknadno okvalificirati - kažu u međimurskoj policiji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.