Razbojništvo u Čakovcu: Dvojac opljačkao stariji bračni par

Razbojništvo u Čakovcu: Dvojac opljačkao stariji bračni par

U petak 22. veljače oko 18 sati u čakovčkoj Ulici Andrije Kačića Miočića dogodilo se razbojništvo. Dvije nepoznate osobe provalile su u obiteljsku kuću starijeg bračnog para. Jedan od počinitelja, držeći ruku u džepu jakne kao da ima pištolj, zaprijetio je muškarcu i od njega zatražio novac.

Zatim ga je uhvatio za ruke i držao, dok je za to vrijeme drugi počinitelj pretraživao kuću, pri čemu se popeo i na kat gdje je u krevetu nepokretna ležala ženska osoba kojoj se nije obratio već je pretraživao po namještaju.

Razbojnici su iz kuće ukrali domaći novac i zlatni nakit oštetivši vlasnike za više tisuća kuna. Oštećeni muškarac u opisanom događaju nije zadobio nikakve ozlijede.

Počinitelj bi bili: muška osoba, mlađe životne dobi starosti od 18 do 20 godina, visine od 180 do 185 cm, vitke građe, odjeven u tamno sivu zimsku jaknu sa bedžom na lijevom rukavu i plave traperice, a na glavi je nosio tamnu vunenu kapu i muška osoba, mlađe životne dobi, starosti od 18 do 20 godina, visine oko 170 cm, odjeven u sivu jaknu i plave traperice. 

Za razbojnicima policija intenzivno traga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije