Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
DETALJI NESREĆE U ČAKOVCU Prevrnuo se s motocikla koji je zatim ozlijedio pješakinju
PU međimurska

NA 'ZEBRI'

DETALJI NESREĆE U ČAKOVCU Prevrnuo se s motocikla koji je zatim ozlijedio pješakinju

Vozač je pao s motocikla koji je u nastavku kretanja udario u pješakinju i parkirani automobil

- U četvrtak, 22. listopada nešto poslije 19 sati u Čakovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 49-godišnja pješakinja.

Vezana vijest

Policija LJUDI, PAZITE U PROMETU NESREĆA U ČAKOVCU Vozač motocikla naletio na pješakinju, na terenu bila i hitna pomoć

Upravljajući kolnikom Zrinsko-frankopanske ulice, 38-godišnji vozač motocikla (Honda) čakovečkih registarskih oznaka nije se približavao sigurnosnom brzinom obilježenom pješačkom prijelazu kako bi mogao zaustaviti vozilo i propustiti pješake koji su već stupili na pješački prijelaz. Uslijed opisane situacije, motociklist je prikočio te je pritom došlo do prevrtanja motocikla na bočnu stranu i pada vozača na kolniku.

Motocikl je u nastavku kretanja udario u tijelo 49-godišnje pješakinje, koja je prelazila kolnik Zrinsko - frankopanske ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon udara došlo je do pada pješakinje na kolnik. U nastavku kretanja motocikl je udario u stražnji dio osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka parkiranog na obilježenom parkirališnom mjestu uz rub kolnika.

Ozlijeđena pješakinja vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnici Čakovec, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, javila je međimurska policija o jučerašnjoj nesreći.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!