NESREĆA U ČAKOVCU

PREVEZEN U BOLNICU U prometnoj nesreći u Čakovcu ozlijeđen maloljetni motociklist

Nesreću je prouzročio 45-godišnji vozač Honde Jazz

U utorak, 6. listopada oko 13:20 sati u Čakovcu na raskrižju Športske ulice, odvojka Športske ulice i Ulice Ivana pl. Zajca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen maloljetni motociklist.

Upravljajući Hondom Jazz čakovečkih registarskih oznaka kolnikom odvojka Športske ulice, 45-godišnji vozač dolaskom do raskrižja sa kolnikom Športske ulice, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema kolniku Ulice Ivana pl. Zajca, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Zbog oduzimanja prednosti prolaska u bočni dio Honde, prednjim dijelom motocikla (Derbi Cross City 125), čakovečkih registarskih oznaka naletio je maloljetni motociklist, koji se kretao kolnikom Športske ulice. Nakon sudara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati te potom slijedi kvalifikacija događaja, javila je međimurska policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije